Guider

30.000 öar har inga guider. Vi är Ö och Sjöfarare.

Att segla, navigera, åka skridskor, paddla kajak etc kan många. Det kan vi också och kanske rentav bäst men det vi är allra bäst på är dom små, små detaljerna som gör att våra aktiviteter upplevs så starka och minnesrika. De små detaljerna som inte märks men som gör att allt vävs samman till en oförglömlig upplevelse. Våga våga är vårt motto. Kom och våga med oss!

ice skating winter stockholm

Cecilia Lagersvärd
Utbildad skärgårdsguide. Kan allt om skärgården och Stockholm.

Bengt Larsson
Skärgårdens bästa skeppare. Från norr till söder. Jakt är hans stora intresse. Duktig lerduveskytt.

Anders Tysk
Israpportör i SSSK, general för Vikingarännet. Tar oss fram på isar som ingen annan. Fågelskådare. Duktig på kajak och segling.

Roger Granath
Brandman som i dag gärna seglar året runt i skärgården. Bland de bättre på diverse teambuilding övningar på öarna.

Pierre-Michael Egholt
Smyger gärna omkring i naturen och allra helst i en kajak.

Svenska Lyxorkestern
Janne Bengtsson, Anders Forslund, Peter Gardemar, Bengan Jansson och många fler. Två, tre, fyra eller fler spelar ofta på våra arrangeman.

Fredrik Eriksson
Få kan mer om mat. Finns inte plats att nämna allt han gjort och vunnit. Behöver vi något alldeles extra i matväg kallar vi på Fredrik.
Kristian Brandt
Kristians flottbygge inbjuder till mycket huvudbry, skratt och många bad. Han har dessutom en fantasi utöver det vanliga för att skapa en aktivitet som man inte glömmer i första taget.

Tomas Gustavson
Presentaion överflödig. Trefaldig olympia-mästare, idag hängiven långfärdsskridskoåkare och talare.

Lars Fågelberg
En sann öfarare med säte på Orrön och ombord i Arbetsbåten. Till Orrön åker vi gärna för att smaka på fru Eva´s utsökta mat, bo i stugorna, bada bastu eller bygga flottar på ängen bredvid havet.

Bengt Kull
VD, ägare, och Öfararnas Öfarare. Kan lite om allt och en rackare på att få alla bitar att passa ihop till en oförglömlig upplevelse.

Dessutom många fler beroende på den kompetens vi behöver